Menu

Newborn Fotografie

Wat is het toch speciaal, een pasgeboren kindje. Een wonder dat jullie samen hebben gemaakt. Bijna niet te geloven, dat ze zo als mini-mensje uit de buik komen. Nog zo klein, maar al zo perfect en volmaakt.

Die magische eerste momentjes, hun gelaatstrekken, hun kleine handjes en voetjes. Samen nog zoveel te ontdekken van elkaar. Die eerste momenten gaan zo snel voorbij. Laat deze bijzondere tijd daarom vastleggen met een newborn shoot. Een investering waar zowel jij als je nageslacht nog veel plezier aan zal beleven.

Wanneer is de ideale tijd? 
De meest ideale tijd voor een newborn shoot is binnen de 15 dagen na de geboorte. Omdat baby'tjes dan nog goed slapen, ze nog weinig last hebben van krampen en je hen nog perfect in allerlei houdingen kan leggen, die ze gewoon zijn van in mama's buik. Ook na 15 dagen kunnen er uiteraard nog heel mooie foto's genomen worden. Laat je dus niet afschrikken als je kindje al ouder dan 15 dagen is en contacteer mij gerust voor een afspraak om mooie herinneringen vast te leggen.

130€ voor het 1ste uur

Derna 60€/uur

 

Fotoshoot bij je thuis met de mobiele studio 35 euro extra voor het opzetten en afbreken van de studio

Inclusief de eerste 20km verplaatsing. Erna aan 0,40€/km.

 

Inclusief:

Alle foto's worden altijd professioneel bewerkt. U ontvangt ze digitaal en in hoge resolutie zonder logo.

 

- Ongelimiteerd aantal geslaagde foto's.

- Digitaal afgeleverd, nabewerkt en in hoge kwaliteit.

- Geen gedoe met foto's bijkopen/bijbestellen.

 

Wat mogen we verwachten? 
Een newborn sessie duurt ongeveer 1 tot 2 uur. De sessie gaat door in mijn studio te Kortemark, of bij jullie thuis. De ruimte wordt warm gemaakt, zodat jullie baby'tje slaperig blijft en geen kou heeft. Indien gewenst, beginnen we met een paar foto's van jullie samen als gezin. Daarna gaan we verder met het fotograferen van jullie baby'tje alleen. Jullie mogen gerust iets meebrengen, zoals een leuke outfit of iets met zijn/haar naam op, enz... Het is wel verstandig om extra kleding voor zowel jezelf als voor de baby mee te brengen. Een ongelukje is namelijk snel gebeurt. Alsook pampers,  een tutje en babyvoeding neem je mee naar de sessie. Indien er broertjes, zusjes of andere familieleden meekomen, gelieve dit dan steeds op voorhand mee te delen. 

Prijslijst

Een baby’tje kan je niet dirigeren. Het is perfect normaal om tijdens de sessie een nodige pauze in te lassen. Als ze wenen, honger of krampjes hebben. Het is belangrijk dat de baby zich goed voelt, in elke positie. Jullie kindje bepaalt hoe de reportage verloopt.

Een newbornshoot is een investering waar je iets prachtigs voor terugkrijgt. Er heeft nog nooit iemand spijt gehad van mooie foto's en herinneringen. Deze bijzondere tijd gaat zo snel voorbij en krijg je niet meer terug. Laat ons deze tijd daarom vastleggen.